top of page

Avşa Adası: İstanbul'a Yakın Cennet


Tatile ihtiyacınız mı var?


Haydi gelin Avşa Adası'na! İstanbul'a sadece 3 saat uzaklıkta bulunan bu güzel ada, kumsalları, denizi ve doğal güzellikleriyle tatilcilerin gözdesi haline geldi. Avşa Adası'nda birçok işletmemiz var ve size en iyi hizmeti sunmak için hazırız. Ulaşım İstanbul'dan Avşa Adası'na ulaşım oldukça kolaydır. Bostancı veya Yenikapı İDO İskeleleri'ne ulaştıktan sonra, yaklaşık 2,5 saat süren bir deniz yolculuğuyla adaya ulaşabilirsiniz.


Konaklama Avşa Adası'nda her bütçeye uygun konaklama seçenekleri mevcuttur. Oteller, pansiyonlar, apart oteller ve daha fazlası arasından seçim yapabilirsiniz. İşletmelerimiz arasında da birçok farklı seçenek bulunmaktadır. Hem konforlu hem de ekonomik konaklama seçenekleri sunarak, tüm tatilcilerin ihtiyaçlarına cevap verebilmekteyiz.



Yeme İçme Avşa Adası'nda birçok restoran, kafe ve bar bulunmaktadır. Deniz ürünleri, yerel yemekler ve uluslararası mutfağın birçok farklı lezzeti arasından seçim yapabilirsiniz. İşletmelerimiz de yemek ve içecek konusunda size en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyacaktır.


Aktiviteler Avşa Adası'nda sadece güneşlenip denize girmekle kalmayabilirsiniz. Ada, doğal güzellikleri, tarihi yerleri ve birçok farklı aktivite imkanıyla da tatilcileri cezbediyor. Bisiklet kiralama, dalış, tekne turları, su sporları ve daha fazlası gibi birçok farklı aktivite arasından seçim yapabilirsiniz.


Avşa Adası, İstanbul'a yakın olması ve güzellikleriyle her yıl binlerce tatilciyi ağırlamaktadır. İşletmelerimiz, konaklama, yeme-içme ve aktivite seçenekleriyle tatilcilerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için hazırdır. Tatile çıkma zamanı geldiğinde, unutmayın, Avşa Adası'nda size harika bir tatil bekliyor!



18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page